юли 27, 2024

Мастършефката Божана Кацарова прикотка Алек на телешко варено (Ергенът чисти имидж с рецептите на майка си – Видео)

Телешкото варено на мама Ксения накара любопитковците в нета да изригнат

https://kliuki.net/bg-kliuki/mastarshefkata-bozhana-kacarova-prikotka-alek-na-teleshko-vareno-ergenat-chisti-imidzh-s-receptite-na-mayka-si-video/223717 Kliuki.net
Мастършефката Божана Кацарова прикотка Алек на телешко варено (Ергенът чисти имидж с рецептите на майка си – Видео)

Божана Кацарова пък използва помощта ѝ, за да приготви на прелюбимия ѝ син именно колоритното ястие, което обединява малки и големи с вкусовите си качества. Темата с телешкото варено на кардиоложката стана известна, след като финалистката Маги го спомена при срещата си с нея. От там насетне нещата не се развивиха положително за никого от формата.

Ергенът Алек изостави двете си избраници, без изобщо да се появи лично пред тях и да им го съобщи лично. Поведението му провокира гневни реакции в цяла България и все още Мрежата продължава да шуми по въпроса. Мастършефката Божана Кацарова пък умело се възползва от вълната и се появи в кратък клип с Младенов, в който двамата се потят над ястието. За капак майката на печалния ерген дава своите съвети по телефона.

Хейтърските коментари не закъсняха. Темата с напускането на Алек по този начин все още е болезнена за повечето фенове на романтичното риалити. Появата на майка му в шоуто постави така нещата, сякаш дори и на тези години тя все още му нарежда какво да прави с живота си. Доколко нечие телешко варено ще се окаже достойно за вкуса и на двамата, вероятно само те могат да кажат.

Източник: show.blitz.bg