април 25, 2024

Майката и таткото на Благо харесаха новата снаха (Вижте очакват ли 5-то внуче? - Фото)

https://kliuki.net/bg-kliuki/maykata-i-tatkoto-na-blago-haresaha-novata-snaha-vizhte-ochakvat-li-5-to-vnuche-foto/166417 Kliuki.net
Майката и таткото на Благо харесаха новата снаха (Вижте очакват ли 5-то внуче? - Фото)

Родителите на Благой Георгиев щастливи с новата снаха, вижте ги на първо семейно фото преди сватбата, видя kliuki.net

Благо, който е непоправим женкар и плейбой със слаби ангели  все пак е всеотдаен син и цени мнението на родителите си. Джизъса не пропуска да им представи всяка своя нова любима и чака благословията им.

Това вече сме го виждали веднъж със Златка Райкова, а сега се повтаря и с новата му половинка Поли. Причината да запознае доста по-младата си булка със свекъра и свекървата е тяхната златна сватба.

50-годишнината от брака на Румяна и Жоро била празнувана тържествено и това можем да установим от фотото, което се появи преди часове като стори в Инстаграма на влюбения екс футболист.

Майката и таткото на Благо харесаха новата снаха (Вижте очакват ли 5-то внуче? - Фото)
Румяна и Жоро одобриха Поли, която не е бременна

На кадъра се вижда колко елегантни са родителите на Благой, а Поли е прегърнала свекъра си. На лицата на всички греят щастливи усмивки и по всичко личи, че възрастните родители са одобрили поредната си снаха.

Но най-интересен е факта, че Полина е толкова слабичка и няма и следа от бременно коремче. И това е доказателство, макар и разочароващо, че булката не е бременна, каквото твърдение се появи в медиите.

Говори се, че луксозното сватбено тържество ще е много скоро и бързането не е заради евентуална бременност, а  брак по любов. Но дали е така предстои да видим...