October 12, 2024

Мъж или жена е Ивон от „Биг Брадър” (Сменяла ли си е пола брадърката? (Вижте я на снимки от преди 10 години)

Трансджендър ли е Ивон Рей от Брадъра, се питат най-върлите феновена риалитито

https://kliuki.net/bg-kliuki/mazh-ili-zhena-e-ivon-ot-big-bradar-smenyala-li-si-e-pola-bradarkata-vizhte-ya-na-snimki-ot-predi-10-godini/231727 Kliuki.net
Мъж или жена е Ивон от „Биг Брадър” (Сменяла ли си е пола брадърката? (Вижте я на снимки от преди 10 години)

След старта на „Биг Брадър” най-коментираният участник се оказа Ивон Рей, Съмненията на публиката са, че тя е трансджендър превърнал се в блондинка в последствие. Едни от най-известните личности като Валентин Кулагин и Елза Парини веднага се включиха в дискусията, която вълнува зрителите. Според тях Ивон си е транссексуален мъж , който се е превърнал в жена преди много години.

Зрителите масово се вълнуват дали Ивон Техине преди е била от мъжки пол, но за съжаление няма категорични доказателства за това,

Според стари снимки на Ивон отпреди десетина години се вижда, че дамата е била 100%-това жена. Но всъщност е възможно нейната трансформация да се е случила много по-рано, докато е била на 20 г. На фотото по бански по нищо не личи да е имала мъжки белези.

По фрапиращо впечатление прави визията на мацката преди 10 години. По онова време си личат по-мъжествените й черти. Лицето тогава е били много по-издължено, носа й е по-голям, челюстта и скулите й напомнят на такива от силния пол.

И ако наистина допуснем, че Ивон все пак е била мъж преди време е необходимо да се е подлагала  на драстични промени. Трябва да си е премахнала мъжкия полов член, да си е намалила адамовата ябълка, хормонална терапия , вагинопластика  и не напоследно място да си е наляла силикон в гърдите и да си е оперила скулите и челюстта. Някои от тези последните манипулации Ивон наистина има. Но дали се е родила като момче и после е станала жена оставяме на вашата преценка.

Източник: ХотАрена,нет