декември 01, 2023

Мъжът на Джулиана Гани показа сина си Кай Гецов (Таткото и бебето си приличат като 2 капки вода – Снимки)

Щастливият татко не издържа и показа първородния си син в цялата му прелест

https://kliuki.net/bg-kliuki/mazhat-na-dzhuliana-gani-pokaza-sina-si-kay-gecov-tatkoto-i-bebeto-si-prilichat-kato-2-kapki-voda-snimki/199370 Kliuki.net
Мъжът на Джулиана Гани показа сина си Кай Гецов (Таткото и бебето си приличат като 2 капки вода – Снимки)

Бебето на Джулиана Гани се пръкна само преди няколко дни, а вече е медийна звезда. И ако майка му до сега показваше само снимки от изписването и криеше лицето на мъника, то баща му не издържа и се снима с Кай като гушна малкото юначе и го показа на феновете.

Момченцето е прекалено мъничко и все още е трудно да се прецени на кого повече прилича, но почитателите на полицая са категорични и пишат под поста на гордия татко, че Кай му е одрал кожата: „Олеле, прекрасни мъже има Джулката, живи и здрави да са”, „Пълна прилика между баща и син, „Гецов, одрал ти е кожата”,са само част от коментарите на хората. Които  заляха семейството само с хубави пожелания, с които желаят здраве на бебето: „Мила невинна душичка, да ви  е жив и здрав!”

Има и такива обаче, които се възмутиха от многото татуировки по тялото на пресния татко. Някои изригнаха срещу Теодор Гецов  и казват:”Лош пример си за сина си с тези татуси по тялото.”, възмущават се някои.