април 28, 2024

Меланхоличната Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките)

Ако не беше Оряшкова Теди нямаше шанс да спечели „Черешката на тортата”, коментират зрители

https://kliuki.net/bg-kliuki/melanholichnata-mudeva-otmakna-plaketa-pod-nosa-na-blago-gatyo-pak-se-razsardi-kato-malko-dete-che-go-oshtetili-s-tochkite/214842 Kliuki.net
Меланхоличната  Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките)

Храната на Теодора Мудева, която снощи посрещна компанията в апартамент на приятели се оказа доста вкусна. А масата й перфектно подредена. Миската сама се определи като кофти домакиня защото не й се случва често да готви. Но с помощта на годеника си успя да изненада с доста приятни ястия. Сармите с кисело зеле и патешко мегре бяха по вкуса на гостите и тиквеника за десерт им се услади.

Меланхоличната  Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките)

Въпреки, че Теди мяташе на ляво  и на дясно дългата си конска опашка и пипаше продуктите с дългите си нокт,и без ръкавици все пак успя да поднесе вечерята без някой да намери косъм в нея.

Така мис България получи пълния набор от 40точки, които я изстреляха на върха. Не без предварително замислена стратегия от страна на първата й дружка Оряшкова. Която знаейки, че не може да готви цяла седмица режеше от точките на останалите участници, за да подсигури наградата на Теди.Която я отмъкна под носа на Мастагарков. За съжаление на зрителите, който им стана фаворит.Той взе утешителната награда на шеф Манчев, но си остана разочарован както в „Игри на волята”, че е подценен.

Меланхоличната  Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките) - Снимка 2

Меланхоличната  Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките) - Снимка 3

А Гатьо, който разбра как са го оценили останалите се разсърди досущ като малко дете:”Дали ми 33 точки, това е подигравка с мен. Аз им давах десетки и деветки, а те седмици!”,  изригна бившия командос едва сдържайки нервите си. Не случайно Оряшкова предварително се страхуваше от този момент когато Пеньо Гатевси разбере как е бил оценен.

Меланхоличната  Мудева отмъкна плакета под носа на Благо (Гатьо пък се разсърди като малко дете, че го ощетили с точките) - Снимка 4

Източник:Фейсбук