май 06, 2024

Михаил Билалов проговори за рокадата в “Стани богат”: Приключих! (Водещият стяга куфарите за Америка)

Предаването наистина ще се раздели с колоритния си водещ

https://kliuki.net/bg-kliuki/mihail-bilalov-progovori-za-rokadata-v-stani-bogat-priklyuchih-vodeshtiyat-styaga-kufarite-za-amerika/216451 Kliuki.net
Михаил Билалов проговори за рокадата в “Стани богат”: Приключих! (Водещият стяга куфарите за Америка)

И макар да не е ясно дали наистина Ники Кънчев ще го смени, все пак пътят на Михаил Билалов от тук насетне е известен. Самият актьор потвърди, че приключва с кариерата си в “Стани богат”, като допълни, че му е било изключително трудно да съчетава ангажиментите си. Снимките на сериала “Вина” допълнително усложнили живота му и той едва смогвал да тъче на два стана. Затова и в ефира пред Светослав Иванов благодари на доскорошните си шефове за дългогодишното сътрудничество и разказа за бъдещите си планове.

На първо място в списъка е скорошното му турне в Страната на неограничените възможности. Америка и Канада ще приютят моноспектакъла му “Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене”. Планирани са 17 срещи с публиката, като не се изключва и опцията те да станат повече. Ваня Николова, която е актуалната половинка на Билалов, е автор на сценария, а и се занимава и с доста от останалите му проекти.

На практика нейната роля е да бъде зад камерата и предвид турнето явно тандемът им работи добре както в личния, така и в професионалния живот. В последните пет години актьорът имаше доста по-публичен образ в ролята си на водещ в “Стани богат” и допадна на голяма част от зрителите.

Източник: www.standartnews.com