април 28, 2024

Мика Стоичкова претърпя тотална промяна (Дъщерята на Камата никога не е била толкова слаба – Снимки)

Дори лицето на щерката на Камата се измени, а тя прилича на вейка

https://kliuki.net/bg-kliuki/mika-stoichkova-pretarpya-totalna-promyana-dashteryata-na-kamata-nikoga-ne-e-bila-tolkova-slaba-snimki/197953 Kliuki.net
Мика  Стоичкова претърпя тотална промяна (Дъщерята на Камата никога не е била толкова слаба – Снимки)

Михаела Стоичкова не прилича на себе си. Напоследък Мика направо се стопи и заприлича на вейка. Тя се втали с повече от десетина килограма  и е напълно неузнаваема. Последователите на богаташката наследница  бяха изумени от външния вид на госпожица Стоичкова, особено бяха изненадани от промените на лицето на 34-годишната жена.

То чак с е изменило формата, видяха феновете на Мика. До скоро инфлуенсърката имаше бузки, а сега има само изразени скули, а физиономията  изглежда слаба, с изпито лице и остра брадичка.

Феновете веднага забелязаха тоталната промяна във външността на Стоичкова и я запитаха дали не си е правила нови пластични корекции.

Мика  Стоичкова претърпя тотална промяна (Дъщерята на Камата никога не е била толкова слаба – Снимки)

Мика  Стоичкова претърпя тотална промяна (Дъщерята на Камата никога не е била толкова слаба – Снимки) - Снимка 2

Но тя се ядоса и им се сопна , че не си е правила интервенции. Но те не са убедени, че им казва истината защото знаят, че Мика редовно се боцка с филъри и ботокс и гордо се хвали с големите си устни.

Мика  Стоичкова претърпя тотална промяна (Дъщерята на Камата никога не е била толкова слаба – Снимки) - Снимка 3

Наследничката на Христо Стоичков определено е доста преобразена и последователите й предполагат, че това се дължи на отслабване от любовна тръпка по младото  си гадже. Явно Мика може да е  минала на спешна диета, а защо не и да използва модерните напоследък инжекции за бързо сваляне на тегло.