май 06, 2024

Мика Стоичкова се набута и в бизнеса с имоти (Футболната щерка се преквалифицира в брокер – Снимки)

Христо Стоичков може да се похвали с оправна дъщеря

https://kliuki.net/bg-kliuki/mika-stoichkova-se-nabuta-i-v-biznesa-s-imoti-futbolnata-shterka-se-prekvalificira-v-broker-snimki/216621 Kliuki.net
Мика Стоичкова се набута и в бизнеса с имоти (Футболната щерка се преквалифицира в брокер – Снимки)

След като се развихри като инфлуенсърка и създаде своя марка водка, Мика Стоичкова влиза и в бизнеса с имоти. Като брокерка ще се подвизава тя, след като се е присъединила към международна компания с афинитети и към българския пазар. Лукс имоти ще предлага 35-годишната щерка на Камата, като за момента май ще използва и социалните мрежи, за да промотира “продуктите” си. Така най-известната футболна дъщеря вероятно се ориентира добре в ситуацията. Е, ако говорим за хонорарите на брокерите.

С поскъпването на имотите у нас голяма част от занимаващите се с покупко-продажби очакват и стабилно повишаване на приходите си. Въпреки негативното отношение към брокерите те все повече се увеличават, макар и да не е съвсем ясно дали средностатистическият купувач е подготвен за баснословните цени на жилищата им.

Мика Стоичкова пък все пак е публична личност и вероятно изключително ще се опира на контактите си и на последователите си в Мрежата. Личният ѝ живот за момента се равива нормално и вероятно вече е готова за сериозна кариера, от която да понатрупа и повече пари. Бизнесът с имоти традиционно обещава солидни печалби.

Източник: lupa.bg