май 01, 2024

Мила Роберт нагази в свои води в „Денсинг старс” (Чекна се на пилон, но журито я срази с критики)

Дори майката на певицата се вбеси от критиките на журито

https://kliuki.net/bg-kliuki/mila-robert-nagazi-v-svoi-vodi-v-densing-stars-chekna-se-na-pilon-no-zhurito-ya-srazi-s-kritiki/220832 Kliuki.net
Мила Роберт нагази в свои води в „Денсинг старс” (Чекна се на пилон, но журито я срази с критики)

Мила Роберт не можа да изживее своя звезден миг в шоуто „Денсинг старс”. Певицата получи шанс да се изяви като танцьорка на пилон, нещо, което тренира от една година. Но представянето й пред публиката не предизвика очаквания фурор пред жури и публика.

Мила Роберт и партньора й се въртяха на кола под звуците на песен на Кристина Агилера, но на съдиите не им допадна изпълнението на двойката. Франциска Йорданова и Илиана Раева казаха какво мислят за Мила без притеснение.

Илиана Раева засегна щерката на Ваня Щерева като я критикува, че ръцете й пречели на движенията, разминавали с такта на музиката. А шармантната съдийка, половинка на поляка Папакала направо  я закла, без капка съчувствие,  като й каза, че партньорът й бил по-секси от нея.

В този момент актрисата и писателка Ваня Щерева, която бе в залата, за да подкрепи единствената с щерка, скочи като ужилена и напусна публиката. Отиде да се успокои  яда си с няколко цигари навън.

Всеизвестен факт е, че Мила Роберт тренира поне от една година такива танци на пилон. Но решенето й да покажа на публиката на какво е способна в категорията „pole dance” се оказа провал.

За нейно успокоение Алекс Рева напомни на публиката, че много скоро този еротичен танц ще бъде включен към олимпийските спортове.

Източник: Лупа.бг