април 30, 2024

Милена от „Ергенът” – най-скромната и деликатна участничка отпадна (И Алек разбра, че тя не е жена за такова шоу)

Деликатна и плаха тя не можа да се впише в сред останалите моми, които се държат като в змиярник

https://kliuki.net/bg-kliuki/milena-ot-ergenat-nay-skromnata-i-delikatna-uchastnichka-otpadna-i-alek-razbra-che-tya-ne-e-zhena-za-takova-shou/221342 Kliuki.net
Милена от „Ергенът” – най-скромната и деликатна участничка отпадна (И Алек разбра, че тя не е жена за такова шоу)

Милена от „Ергенът” най сетне може да с отдъхне след като Алек Младенов не й връчи роза на церемонията снощи. Така тя не получи възможност да продължи да се бори за сърцето на ергенът. А получи шанс с достойнство да продължи напред и да се освободи от предизвикателството. На което сама се бе подложила.

Алек  и Милена, застанали един срещу друг в последния момент на тяхното сбогуване се разделиха като ергенът й призна, че те я най-стойностната жена, която  е срещнал в шоуто и й пожелава навън наистина да намери себе си и своята половинка.

Малко преди самата церемония Милена, която към края започна да добива смелост показа на обекта на чувствата си, че би искала да пътуват заедно и как вижда бъдещето си с него. Но той откровено сподели, че това не е неговото  нещо.

Образованата и скромна мома по  време на пребиваването  си във формата не си позволи да се замеси в конфликт с останалите момичета. Въпреки откровенията й, че като ученичка  преживяла насилие (смеели се на външния й вид, казвали й, че прилича на травестит, палили й косата) нито веднъж не се изкара на жертва. Нещо, с което останалите непрекъснато спекулираха.

Заради агресията, която й причинили като ученичка тя с затваря между учебниците и книгите и завършва  четири висши образования.  Затова публиката я хареса и за нея пишат: „Прекрасната Милена! С душа на истинска дама, финес, интелект, висота в поведението! Качества неприсъщи за останалите участнички! Видя се, че мястото й не беше за там – няма комерсиалната красота на днешните жени. Тя заслучава много повече, а не да живее в тая пошла среда!”

Източник: ladyzone.bg