September 24, 2024

Миньончето на фолка обяви официален развод с третия си съпруг (Да й вярваме ли, че къса с Миро Дзвера?)

За кой ли път Отварачката обяви развод, но феновете й вече не й хващат вяра

https://kliuki.net/bg-kliuki/minyoncheto-na-folka-obyavi-oficialen-razvod-s-tretiya-si-saprug-da-y-vyarvame-li-che-kasa-s-miro-dzvera/228860 Kliuki.net
Миньончето на фолка обяви официален развод с третия си съпруг (Да й вярваме ли, че къса с Миро Дзвера?)

Този път Мария сподели, къса с Миро Соколов един път за винаги. Клюките за поредната им се разделиха в публичното пространство от известно време. Но сега самата певица потвърди, че няма връщане назад.

За провала на връката им се заговори преди известно време, когато минчето се изнесе от семейния им дом с всичкия си багаж. А само няколко часа по-късно- Мирослав бе засечен с няколко мадами в Гърция, за да се черпи напоително с алкохол.

Бизнесменът явно иска да покаже колко е свободен след раздялата с Мария. И никак не държеше всеки да разбере, че полива свободата си. Затова напуска куп сторитите, от които се вижда как се забавлява с жените, които възмутиха с разюздано поведение и позната професия.

Скандални снимки от запоя на Дзввера в платени момичета в Гърция

Дали това ще е края на брака на певицата с Мирослав няма как да знаем. По-скоро подозираме, че лихварят пак ще си я върна с някой луксозен дар. Той разбра кое й е слабото място и че е меркантилна и си пада по лъскавите неща и няма да има проблем да я прикотка пак и да я използвам като боксова круша, за да успокои нервите си, след някой алкохолен запой.

Източник: България днес