декември 11, 2023

Мира Добрева вече си е вкъщи (Водещата благодари за подкрепата в специално ВИДЕО)

Изпитанието, което сполетя телевизионната водеща, приключи успешно

https://kliuki.net/bg-kliuki/mira-dobreva-veche-si-e-vkashti-vodeshtata-blagodari-za-podkrepata-v-specialno-video/209395 Kliuki.net
Мира Добрева вече си е вкъщи (Водещата благодари за подкрепата в специално ВИДЕО)

Тя е в домашна среда и се наслаждава, колкото е възможно по-пълноценно, на втория си живот извън болничната обстановка. В специално видео Мира Добрева благодари на своите близки и последователи както за добрата енергия, така и за пожеланията за бързо оздравяване. Специални благодарности явно заслужиха и лекарите, които са се погрижили за нея. Цитирайки имената им, водещата ги нарича свои спасители, тъй като са могли да свършат работата си прекрасно. И макар най-лошото да е преминало, последиците от операцията и последвалата медикаментозна кома вероятно все още ще се преодоляват напред във времето.

Внимание предизвиква фактът, че е доста изморена и изтощена, и както се казва, едва говори. Доколко се чувства истински добре, е деликатна тема. Все пак заради изписването ѝ се предполага, че ще се закрепи съвсем в домашна обстановка. Преди дни се разбра, че Мира Добрева е претърпяла спешна операция. Възникналите усложнения са довели до необходимост да бъде поставена в изкуствена кома. В крайна сметка първото ѝ живо включване след престоя в болницата носи знак на благодарност и към екипа на Спешна помощ. По думите ѝ този път, слава богу, те са били на мястото съвсем навреме и затова отгоре ѝ не са ѝ се стоварили далеч по-лоши неща.

Източник: show.blitz.bg