май 06, 2024

Мира Добрева втрещи с признания за алкохол и дрога (Водещата в катарзис след комата – Подробности)

Сериозни промени в душевния си свят изживява една от уж най-деликатните водещи в нашия ефир

https://kliuki.net/bg-kliuki/mira-dobreva-vtreshti-s-priznaniya-za-alkohol-i-droga-vodeshtata-v-katarzis-sled-komata-podrobnosti/213891 Kliuki.net
Мира Добрева втрещи с признания за алкохол и дрога (Водещата в катарзис след комата – Подробности)

Здравословното ѝ състояние, което я доведе и до кома, вече е стабилно. Възстановяването на Мира Добрева, изглежда, върви в комплект и със сериозни признания. По думите ѝ в последните две години е подготвяла роман, който завършила ден преди случилото се. Макар да не е ясно кога ще излезе книгата, скандални откъси от нея предизвикаха вниманието на аудиторията.

Алкохолът и наркотиците сериозно се намесват в живота на героинята, което, от своя страна, автоматично наложи мнението, че водещата говори според собствения си опит. Дамата от романа разсъждава върху стремежа си да се напие и да живее живота си не на макс, а на 10 макса. Разбира се, след еуфорията от алкохолните дни и нощи тя стигала до идеята, че нещо подобно не ѝ стига. После се намесвали сериозните субстанции и шмъркала наркотици. Така ѝ минавали всякакви терзания и забравяла за тревогите, за работата, децата и приятелите.

Доколко присъства автобиографичен елемент в романа, тепърва ще стане ясно. Авторката му пък се ограничи до публикуването на скандалния откъс, без да конкретизира. Става ясно обаче, че след комата с нея се случва нещо доста динамично и тя преоткрива света си.

Източник: show.blitz.bg