септември 28, 2023

Мирела от „Игри на волята” се пусна по мрежа в „Черешката” и си показа … (Жените не й простиха и я ощетиха с точките)

Хубавицата от шоуто си показа някои срамни неща, а Зори и Михаела й я закопаха с оценките

https://kliuki.net/bg-kliuki/mirela-ot-igri-na-volyata-se-pusna-po-mrezha-v-chereshkata-i-si-pokaza-zhenite-ne-y-prostiha-i-ya-oshtetiha-s-tochkite/208168 Kliuki.net
Мирела от „Игри на волята”  се пусна по мрежа в „Черешката” и си показа … (Жените не й простиха и я ощетиха с точките)

Мирела Илиева бе третия участник в кулинарното шоу на шеф Манчев. Красавицата, която няма много опит в кухнята се постара  да впечатли с ястия гостите си,   които покани в квартирата си. Сготви предимно морски ястия, с което малко дотегна на поканените. Като ги принуди отново да ядат рибни деликатеси.

Това, което обаче направи впечатление, както на тях, така и на публиката бе провокативното й облекло. Мирела се появи в нещо подобно на потник от мрежа, под който  лъснаха стегнатите й гърди и се видяха даже неща, които не са приети да се показват, особено на маса за вечеря.

Гневни зрителки изригнаха с остра критика относно тоалета на красивата домакиня и написаха, че няма кой да я приеме на сериозно с тази дреха: „ Няма как да наконтиш като гювендия и така да те гледа цяла България!”, написа гневна зрителка.

Не остана без последствия вида на бившата на Лефтеров. Мъжете я оцениха с по 10 точки, но жените не й простиха провокацията с облеклото и я забиха с по 7 точки. Така чаровницата усети злобата на Зори и Михаела, които я ощетиха и тя получи най-ниската до сега оценка в „Черешката” 34 точки. А феновете пишат: „Представи се сносно, много изненади и храна, жените уж са приятелки …и хоп … брадви! Без коментар!”

Източник: Хотнюз