април 28, 2024

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки)

Зрителите изригнаха като един срещу журналиста в кулинарното шоу, който посреща гости в ресторант

https://kliuki.net/bg-kliuki/miro-dimitrov-golyam-fuklyo-v-chereshkata-mazhat-na-yoana-dragneva-metna-edni-parzheni-kartofi-i-chaka-ocenki/216570 Kliuki.net
Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки)

В сряда вечер Мирослав Димитров бе третия участник, който готви  в „Черешката на тортата”. Публиката с интерес очакваше представянето му в кухнята. Особено след като журналистът поряза рапъра с една точка, че не бил професионалист.

Още от самото начало зрителите изнегодуваха, че Димитров няма да посрещне компанията в собствения си дом, а в заведение и коментираха: "Не можа ли Йоана да подреди дома им и да поканят гостите в домашна обстановка, че имат две малки деца не е оправдание да неканиш хора вкъщи!”

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки)

Иначе журналистът, който е завършил НАТФИЗ артистично се направи, че готви. Направи порция супа от тиква, салата от зелении, но прекали с брускетите, сложи и телешко месо и вместо салата се получи нещо като основно.

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки) - Снимка 2

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки) - Снимка 3

А за основно меню поднесе огромно количество пържени картофи. Десертът му бе предварително приготвен от заведението. Но не се хареса достатъчно на гостите му.Които го оцениха с 38 точки, които му бяха много.

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката” (Мъжът на Йоана Драгнева метна едни пържени картофи и чака оценки) - Снимка 4

А публиката се разочарова, че си е загубила времето да гледа и коментира така: „Зверско лигавене от мъж, втрещена съм. Като навита пружина е от радост, че ще го дават по телевизията, чак място не може да си намери.Устата му не млъква,  все бърбори … салатка, картофче, не му прилича на мъж да се лигави така!”, „Много зле за мъж, самочувствие в изобилие, дано другите го порежат, както той поряза Боро Първи.”, А друг е категоричен:”Скука, скука, трудно се издържа подобна тъпотия, даже не могат да готвят! Това е подигравка със зрителя!”

Източник: Фейсбук