април 28, 2024

Миро Дзвера котка Мария с клипове в кеш? (Певицата ударно осребрява боя – Видео)

Помирението между Мирослав и прясно битата Мария върви с пълна сила

https://kliuki.net/bg-kliuki/miro-dzvera-kotka-mariya-s-klipove-v-kesh-pevicata-udarno-osrebryava-boya-video/202705 Kliuki.net
Миро Дзвера котка Мария с клипове в кеш? (Певицата ударно осребрява боя – Видео)

Певицата е доста активна в социалните мрежи и намери време да сподели, че подготвя клип. Моментът идва седмици след въпросния побой и тя май няма намерение да се поотдръпне от сцената. Откакто тръгна по участия, се заговори, че е в преследване на нов потенциален партньор. Мирослав пък, след като се сдоби с разправии с полицията, може би е намерил отличен начин да умилостиви бойната си съпруга.

Предвид солидните му финансови възможности начинът е до болка познат – с кеш. Поредният клип на Мария вероятно идва в резултат на гузната му съвест и намерението му да оправи уж щастливия си брак. Освен това наблюдателни почитатели на фолкдивата отбелязаха, че видеото дори е снимано в прословутото ламборгини, което в последните седмици май доста често сменяше шофьора си.

Така в крайна сметка слуховете за пълен разрив между двамата може да се окажат кьорфишек. И както помни историята в тези среди, финансовите инжекции са достатъчна причина да се подреди една връзка. Мирослав явно не се скъпи на подаръци и неведнъж жена му е показвала новите си придобивки. Попфолк клип пък обикновено струва доста повече, а колко точно се е бръкнал, за да я прикотка, засега е тайна.