май 29, 2023

Миро Дзвера си прибра лукс колите от Мария (След скандала фолкаджийката кара по-скромен джип)

От скоро пребитата фолк звезда ползва скромен „Ленд Ровер” чиято цена не е повече от 90 бона

https://kliuki.net/bg-kliuki/miro-dzvera-si-pribra-luks-kolite-ot-mariya-sled-skandala-folkadzhiykata-kara-po-skromen-dzhip/201715 Kliuki.net
Миро Дзвера си прибра лукс колите от Мария (След скандала фолкаджийката кара по-скромен джип)

Фолкаджийката със звучен прякор Мара Отварачката, която стана жертва на домашно насилие преди дни е свалила нивото на прекалено луксозния си живот. Мария се е разделила с луксозния си коледен подарък от съпруга си, който й подари супер яко „Ламборгини Урус”за близо половин милион лева.

Насилникът, който е под домашен арест и се прибра при бившата си половинка заповядал на гавазите си,  които му служат в авто къщата, която стопанисва да приберат от певицата ключовете на луксозния автомобил и всичките му документи.

В момента Мария използва по-евтиния „Ленд Ровер”, с който явно Миро е заменил Ламборгинито и е предоставил джипа на певицата за временно ползване. Но според очакванията бизнесменът скоро ще й отнеме и този автомобил.

Според слуховете Миро и Мария ще се разведат след този публичен скандал. Станал обществено достояние. Имотите на Мирослав Соколов са придобити преди брака с фолкаджийката,  а автомобилите са фирмена собственост. Така, че и този път жадното за лукс миньонче при евентуален развод  няма да получи нищо от мъжа си. Може да се облажи единствено с солидна сума заради побоя.

Злите езици й се подиграват и се смеят, че за трети път лакомата Мария е изтеглила късата клечка.

Източник: Лупа.бг