май 03, 2024

Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец (Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката - Снимки)

Чаровната инфлуенсърка се шири в разкошен и модрен дом

https://kliuki.net/bg-kliuki/miroslava-ot-igri-na-volyata-pokaza-luksozniya-si-dvorec-vizhte-razkosha-v-koyto-tane-influensarkata-snimki/197378 Kliuki.net
Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец (Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката  - Снимки)

Хубавицата не можа  да стигне до  финала, но не се притеснява. Мирослава се превръща в топ звезда и инфлуенсър след Игрите, а сега е напът да стане и влогър. Брюнетката  скоро откри  собствен Ютюб канал, където няма да се занимава с обикновени реклами, подобно на нашенските влогъри, а ще се представя като успешна домакиня, ще бъде и водеща.

Мира ще кани гости в луксозния си  дом и там ще готвят  ястия заедно. Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и предразполага към откровени разговори

Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец (Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката  - Снимки)

Първи от звездите гости бе Куков. Който напусна шоуто на ранен етап, но стана емблематичен герой на Игрите в 4-ия сезон.

Мирослава и Куков сготвиха заедно родопски пататник. Красавицата, която е от този край показа как се точат домашни кори. Но и той показа завидни умения. Но това, което направи впечатление е модерната обстановка.

Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец (Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката  - Снимки) - Снимка 2

Кухнята на Мира е решена в монохромни тонове, които в момента са на почит из Европа, модерни са и в Щатите.  Обзаведена е с дизайнерски шкафове, но това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и  кухненските плотове в черно.

Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец (Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката  - Снимки) - Снимка 3

Дневната с трапезария е в стила на кухнята, но там са вкарани  бели елементи, които я правят да  изглежда още по-луксозно.

Наред стаята се кипри голяма трапезна маса, удобна за разточителните угощения. Куков обаче като специалист, нали е ландшафтен архитект имаше забележка  към домакинята.  Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя  и жива растителност в палата си.