September 08, 2024

Мистериозна блондинка, копие на Маги и Надежда, топли леглото на Алек от "Ергенът"? (Подробности + Снимки)

Столичният площад пред катедралата “Александър Невски” стана домакин на бляскаво събитие

https://kliuki.net/bg-kliuki/misteriozna-blondinka-kopie-na-magi-i-nadezhda-topli-legloto-na-alek-ot-ergenat-podrobnosti-snimki/226538 Kliuki.net
Мистериозна блондинка, копие на Маги и Надежда, топли леглото на Алек от "Ергенът"? (Подробности + Снимки)

За целта мястото бе преобразено в моден подуим, на който имаха шанса да се появят не само моделки, но и редица популярни имена от родния шоубизнес. По-интересното обаче се оказа в публиката. Пишман ергенът на България – Алек Младенов, от последния сезон на едноименното шоу бе сред гостите, при това в компанията на атрактивна блондинка.

Дамата поразително прилича на двете му избраници във формата, които на практика заряза на финала. Магдалена и Надежда се бориха до последно, но в крайна сметка явно не бяха заслужили елементарно уважение, за да им съобщи решението си очи в очи. Дали мистериозната жена е гадже на Алек Младенов, или обикновена позната, историята мълчи. Предвид кадрите и впечатленията двамата изглеждат близки и явно нямат притеснения да се покажат заедно.

Към днешна дата отношенията на Ергена с последните претендентки за сърцето му са тотално смразени. Отношението му към тях предизвика не само тяхното изумление, но и гнева на цяла България. Феновете на шоуто не успяха да проумеят как Алек не събра смелост да заяви в очите на Магдалена и Надежда причините за отказа си да избере една от тях.

Източник: ladyzone.bg