September 28, 2024

Митко Рачков изпрати абитуриент (Комикът се похвали със снимки от купона на единствения си наследник)

Най-сетне видяхме Димитър Рачков-младши издокаран като абитуриент

https://kliuki.net/bg-kliuki/mitko-rachkov-izprati-abiturient-komikat-se-pohvali-sas-snimki-ot-kupona-na-edinstveniya-si-naslednik/225619 Kliuki.net
Митко Рачков изпрати абитуриент (Комикът се похвали със снимки от купона на единствения си наследник)

От доста време се говори, че единственият наследник на известният комик тази година завърши средното си образование. Актьорът и бившата му половинка, въпреки,че отдавна са разведени му спретнаха незабравим купон по холивудски.

Да изпратят зрелостника се събраха едни от най-значимите бг звезди сред които се откроиха Мария Илиева, Христо Стоичков, Любо Киров, Софи Маринова и още куп  известни имена. А гордият татко написа в Инстаграм: „На добър час, Митаче! Давай смело напред, а ние винаги ще те подкрепяме и обичаме!”

Абитуриентът макар  малко притеснен от цялото внимание сияе в компанията на майка си и баща си. На снимката присъства  и втория мъж на Христина Апостолова, който в момента заема поста на служебен министър на туризма Евтим Милошев.

Младежът е избрал за бала си светло син класически костюм и бяла риза, но се вижда, че е много щастлив в компанията на цялото си семейство.

Може би заради факта, че макар разведени родителите му поддържат отлични  отношения, на които могат да завидят повечето разведени съпрузи.

Според слуховете младежът смята да продължи образованието, но не в България, а някъде в странство.

Източник: Блиц