май 05, 2024

Митко Рачков втрещи с дебели бузи и корем по БНТ (Новата му го ошишка брутално – Снимки)

50-годишният комик лъсна на живо надебелял, явно се е отдал на кулинарен разврат със сладкишите на Камелия

https://kliuki.net/bg-kliuki/mitko-rachkov-vtreshti-s-debeli-buzi-i-korem-po-bnt-novata-mu-go-oshishka-brutalno-snimki/204996 Kliuki.net
Митко Рачков втрещи с дебели бузи и корем по БНТ (Новата му го ошишка брутално – Снимки)

Видът на Димитър Рачков в предаване на живо по националната телевизия втрещи зрителите, които веднага забелязаха, че любимецът на публиката се е ошишкал напоследък.

Митко Рачков втрещи с дебели бузи и корем по БНТ (Новата му го ошишка брутално – Снимки)

Заедно с баджанака си Евтим Милошев двамата бяха заедно в предаването на Георги Любенов. Където представиха новия сериал, който ще видим по телевизията майка, в който Рачков играе себе си.

Митко Рачков втрещи с дебели бузи и корем по БНТ (Новата му го ошишка брутално – Снимки) - Снимка 2

Съдбата на героя на комика наподобява собствения му живот. Той е в роля на известен комедиант, който сам се грижи за сина си. Най-интересното е, че сценарист на историята е неговата бивша съпруга Христина Апостолова, която в момента е омъжена за продуцента Евтим Милошев.

По думите на двамата стана ясно, че снимките на „Всичко за сина ми” вече са започнали, но няма скоро да бъде пуснат на малкия екран.

Един от феновете на Рачков обаче прекъсна разговора в студиото , като се включи с коментар, че комикът тотално е напълнял. Актьорът посрещна забележката с усмивка и се измъкна както винаги като призна, че му се наложило да напълнее като  американските артисти за да е с по-достоверен вид за ролята си.

Митко Рачков втрещи с дебели бузи и корем по БНТ (Новата му го ошишка брутално – Снимки) - Снимка 3

Зрителите обаче не му хванаха вяра и смятат, че връзката му със секси сладкарката  Камелия е истинската причина  да заформи бузи и шкембе.