September 24, 2024

Младоженците Кадиеви на меден месец в рая (Ивелина и Сашо се глезят на остров Боракай, Филипините – Снимки)

Влюбените се отдават на релакс след сватбата на най-екзотичното кътче на земята

https://kliuki.net/bg-kliuki/mladozhencite-kadievi-na-meden-mesec-v-raya-ivelina-i-sasho-se-glezyat-na-ostrov-borakay-filipinite-snimki/229162 Kliuki.net
Младоженците Кадиеви на меден месец в рая (Ивелина и Сашо се глезят на остров  Боракай, Филипините – Снимки)

Младото семейство изживява най-романтичните си моменти след сватбеното си тържество. Александър Кадиев подари на законната си половинка невероятно преживяване  на изумруден остров на Филипините.

Двамата се обрекоха във вярност за цял живот преди седмица на луксозно тържество сред лозята във виненото шато край село Московец. А после се качиха на самолет и отлетяха за Филипините.

В неговия типичен тънък хумор Кадиев публикува стори от изумрудения остров Боракай и написа: „Дойде ми до гуша всички да се хвалят с постове от разни водоеми в социалната мрежа, започвам и аз!”

Дестинацията, на която се наслаждават младоженците наистина е райско място за хората, които почиват там, особено за такива на меден месец. Булката и младоженеца са се настанили  на най-хубавия плаж, наречен Белия в хотел.

Там пясъкът е най-фин и е прочут , че е най-посещаван от туристите, а водата е толкова чиста и затова казват, че е изумрудена.

Ивелина веднага си пусна  кадри по бански и разходи идеалните си форми по плажа. Личи си колко е щастлива от невероятното преживяване на медения си месец. Който е като истинска приказка.

Източник:Лупа.бг