септември 28, 2023

Много шум за нищо: Мария подви опашка, събра се с мъжа си (Дзвера й върна златните накити – Снимка)

Фолкаджийката подви куйрук и се върна при законния си съпруг

https://kliuki.net/bg-kliuki/mnogo-shum-za-nishto-mariya-podvi-opashka-sabra-se-s-mazha-si-dzvera-y-varna-zlatnite-nakiti-snimka/202107 Kliuki.net
Много шум за нищо: Мария подви опашка, събра се с мъжа си (Дзвера й върна златните накити – Снимка)

Мария се изфука с гореща снимка. Певицата се показа как си цеди фреш сутринта. Но забележете, снимала се е с ония златни гривни на френската марка „Картие”, които й бяха отнети от Миро, след жестокия  скандал.

Златните накити й бяха подарък от лихваря в началото на любовната им афера, но после си ги взе когато я преби и тя се оплака от домашно насилие на органите на реда.

След романтичния уикенд, на който с Миро изясниха отношенията си, той отново й върнал златата. А чалга звездата сега не спира да се хвали, че всичко между тях вече е наред. Сърцето на меркантилната певачка се разтопило при вида на луксозните гривни и тя простила на мъжа си агресията.

В момента двамата отново го раздават като щастливо и сплотено семейство, но феновете коментират, че ще е така до следващия скандал с размяна на удари. А който веднъж е посегнал на жена, ще го направи отново, категорични са почитателите на певицата. Но след излезлите наяве скандални семейни тайни, че и двамата обичат грубите ласки ще продължат напред, докато положението отново излезе извън контрол.

Ще чакаме да видим как ще завърши тази драма в семейството. Срещу Мирослав Соколов са повдигнати обвинения за побой при домашно насилие и заплаха за убийство с пистолет.

Източник: Лупа.бг