юли 27, 2024

Модел ли? Цеци Красимирова брутално се ошишка (Бившата на Косьо Самоковеца развява баджаци XXL – Фото)

Цеци Красимирова далеч не е това, което някога беше

https://kliuki.net/bg-kliuki/model-li-ceci-krasimirova-brutalno-se-oshishka-bivshata-na-kosyo-samokoveca-razvyava-badzhaci-xxl-foto/196443 Kliuki.net
Модел ли? Цеци Красимирова брутално се ошишка (Бившата на Косьо Самоковеца развява баджаци XXL – Фото)

Една от най-красивите ни моделки години наред бе емблема на ред модни ревюта и събития. За жалост, стройната ѝ фигура вече е в миналото. Към днешна дата Цеци Красимирова развява солидни бедра и както се вижда от неочакваните кадри в публичното пространство, проблемите ѝ с теглото явно не са от вчера. За първи път виждаме красавицата толкова наедряла и предвид височината ѝ тя изглежда още по-огромна. Въпреки това вероятно не е и особено притеснена от разливащите се настрани телеса.

 

Цеци Красимирова не прилича на себе си Снимки: news2.bg, Фейсбук

На 42 се очаква, че голяма част от жените губят младежката си форма и проблемите с килограмите набират скорост. За мацка от ранга на Цеци Красимирова обаче подобно отношение към собственото тяло си е направо кощунство. Дали това се дължи на огромен непукизъм, или на проблеми със здравето, няма как да знаем. Разбира се, не е изключено за напълняването на красавицата да има сериозна причина. За драматична промяна в живота ѝ говорят и татуировките, с които е покрила тялото си. За съжаление, към момента тя не е открила завесата към актуалното в житие-битието си и въпросите ни остават без отговор.

Източник: news2.bg