септември 29, 2023

Моден гаф: Миро Каризмата цъфна със скъсано сако на партито на бТВ (Певецът стана за резил с оръфан тоалет – Снимки)

Певецът стана за смях със съдран тоалет на последната си сценична изява

https://kliuki.net/bg-kliuki/moden-gaf-miro-karizmata-cafna-sas-skasano-sako-na-partito-na-btv-pevecat-stana-za-rezil-s-orafan-toalet-snimki/208904 Kliuki.net
Моден гаф: Миро Каризмата цъфна със скъсано сако на партито на бТВ (Певецът стана за резил с оръфан тоалет – Снимки)

Миро Каризмата, който се настани в стола на Любо Киров като жури в „Гласът на България” попадна снощи в нелепа ситуация. Никой не очакваше този суетен певец да стане за смях със скъсаното си сако. А дупката, която бе доста голяма се видя от публиката. Особено от ония, които се бяха настанили на първия ред. За да се насладят на певческите му данни.

Гласовитият изпълнител от Добрич забавлява гостите и им предложи доста парчета, но не се усети, че е направил моден гаф.А хората се смееха и се чудеха, няма ли кой да каже на Миро за голямата дупка, която зееше на горната му  дреха между гърба и едната му подмишница. В нашенския шоу бизнес не се е случва такъв резил, а и няма някой, който да помни подобна излагация.

Най-странното в случая е как Миро не е забелязал преди участието си, че сакото му е съдрано.Без отговор остава въпроса защо той  е облякъл скъсана дреха и толкова ли си харесва сакото, че го облича дори  съдрано. И защо певецът не се е огледал преди да излезе на сцената? Можем само да гадаем!

Източник: Хотнюз