март 26, 2023

Мони от Ергенът изкара от нерви Габи и Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности)

Уж с корекции Мони доказа, че понякога външността лъже и събра одобрението на зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/moni-ot-ergenat-izkara-ot-nervi-gabi-i-valeriya-svali-im-maskite-s-hladnokravno-povedenie-podrobnosti/200970 Kliuki.net
Мони  от Ергенът изкара от нерви Габи и  Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности)

Поредни скандали и емоции в романтичното шоу докараха участничките до бой. Това се случи след играта, в която момите се разделиха по двойки и трябваше да отговарят заедно на въпроси. Точно след тая игра силконовата  Габи направо налетя на Мони. Тя се впусна да защити най-новата си дружка Валерия, която танцьорката определи като „най-неподдържана жена”.

Габи провокира Зенгинер, като най-нахално седна на стола й. А хора от екипа едва разтървали момите да не стигнат до бой. Намесили се и укротили разбеснялата се Габи да не изпълни заканата си да размаже физиономията на танцьорката.

Въпреки  грозната сцена, от която бе излъчена само малка част зрителите на шоуто, които станаха свидетели как Габи обиждаше омразната си съперничка коментират така инцидента: „Мони направо ги убива. Те се излагат сами, а тя подклажда отстрани обстановката интелигентно и спокойно.”, „ Колкото повече гледам Валерия, толкова повече харесвам Мони. Завиждам й на хладнокръвието и на всяка казана нейна дума на място.”, „Мони винаги се аргументира, никога не обижда и се държи възпитано.”, „Тези двете са пример как външността лъже. Валерия с миловидното си лице е злобарка, а Мони с всичките корекции по себе си е много възпитана и обрана.”.

За Габи какво да кажем, всички я видяха каква е простачка и изключително празноглаво момиче, което освен да обижда друго не знае. Феновете на Ергенът се надяват тя да е следващата изгонена от шоуто.