април 24, 2024

Мони от Ергенът изкара от нерви Габи и Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности)

Уж с корекции Мони доказа, че понякога външността лъже и събра одобрението на зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/moni-ot-ergenat-izkara-ot-nervi-gabi-i-valeriya-svali-im-maskite-s-hladnokravno-povedenie-podrobnosti/200970 Kliuki.net
Мони  от Ергенът изкара от нерви Габи и  Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности)

Поредни скандали и емоции в романтичното шоу докараха участничките до бой. Това се случи след играта, в която момите се разделиха по двойки и трябваше да отговарят заедно на въпроси. Точно след тая игра силконовата  Габи направо налетя на Мони. Тя се впусна да защити най-новата си дружка Валерия, която танцьорката определи като „най-неподдържана жена”.

Мони  от Ергенът изкара от нерви Габи и  Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности)

Габи провокира Зенгинер, като най-нахално седна на стола й. А хора от екипа едва разтървали момите да не стигнат до бой. Намесили се и укротили разбеснялата се Габи да не изпълни заканата си да размаже физиономията на танцьорката.

Мони  от Ергенът изкара от нерви Габи и  Валерия (Свали им маските с хладнокръвно поведение – Подробности) - Снимка 2

Въпреки  грозната сцена, от която бе излъчена само малка част зрителите на шоуто, които станаха свидетели как Габи обиждаше омразната си съперничка коментират така инцидента: „Мони направо ги убива. Те се излагат сами, а тя подклажда отстрани обстановката интелигентно и спокойно.”, „ Колкото повече гледам Валерия, толкова повече харесвам Мони. Завиждам й на хладнокръвието и на всяка казана нейна дума на място.”, „Мони винаги се аргументира, никога не обижда и се държи възпитано.”, „Тези двете са пример как външността лъже. Валерия с миловидното си лице е злобарка, а Мони с всичките корекции по себе си е много възпитана и обрана.”.

За Габи какво да кажем, всички я видяха каква е простачка и изключително празноглаво момиче, което освен да обижда друго не знае. Феновете на Ергенът се надяват тя да е следващата изгонена от шоуто.