май 29, 2023

Мони Зенгинер върти кючеци на сватба (Бели денс танцьорката лъсна в клип по време на работа – Видео)

Мони Зенгинер цъфна в любителско видео по време на работа

https://kliuki.net/bg-kliuki/moni-zenginer-varti-kyucheci-na-svatba-beli-dens-tancyorkata-lasna-v-klip-po-vreme-na-rabota-video/201424 Kliuki.net
Мони Зенгинер върти кючеци на сватба (Бели денс танцьорката лъсна в клип по време на работа – Видео)

Най-популярната бели денс таньорка в момента хич не се стеснява да вършее из мрежата. И ако според някои работата ѝ не е особено квалифицирана, тя определено няма скрупули да вие тяло пред всякаква аудитория. Кръшните ритми със сигурност присъстват в професията ѝ. В доста показателно клипче, публикувано в нета, Мони Зенгинер изпълнява задълженията си на... сватба. Гостите не се впечатляват особено от чалга рефрените и явно се забавляват и с уменията ѝ. На фона на музиката белиденската се е разголила подобаващо и се движи в тон с атмосферата.

Зенгинер се открои като една от най-запомнящите се участнички в тазгодишното издание на „Ергенът“. Когато той я изгони от формата, зрителите скочиха срещу решението му. За много от тях рейтингът на шоуто падна драстично след нейното излизане. Въпреки тунинга и самочувствието тя все пак създаваше впечатление на оправна млада дама, която няма да се даде на някой слабак. Професията ѝ пък допълнително ѝ придаваше нотка на екзотика и ако не успя да прикотка Евгени, то доста мъже въздишат по нея. Предвид видеото, в което вие танци, обожатели вероятно не ѝ липсват. Кого обаче ще избере Мони, времето ще покаже.

Източник: vbox7.com