май 04, 2024

Моника Валериева изпосталя от слабост (Моделката разхожда кокали ала Светлана Гущерова – Снимки)

И Моника Валериева падна жертва на борбата с “излишните” килограми

https://kliuki.net/bg-kliuki/monika-valerieva-izpostalya-ot-slabost-modelkata-razhozhda-kokali-ala-svetlana-gushterova-snimki/198318 Kliuki.net
Моника Валериева изпосталя от слабост (Моделката разхожда кокали ала Светлана Гущерова – Снимки)

Досущ като колежките си в бранша, и Моника Валериева явно се бори с “наднорменото” тегло. Напоследък моделката не прилича на себе си и буквално разхожда кости насам-натам. Последните ѝ кадри в Инстаграм са красноречиви. Тя изглежда доста вталена, макар и поне половината общество да се пита кому е нужно. Ако кара така, скоро съвсем ще се изравни по кила със Светлана Гущерова, която е всеизвестна със своята мания по поддържането на свръхслаба фигура.

За жалост, доста от публичните личности демонстрират подобно отношение към телата си. След като Преслава успя да отслабне драстично, на фронтовата линия застана и Галена, която напоследък е сред най-коментираните звезди по слаботелесност. Окльощавяването на Мария вече пък е стара тема в занаята. Гущерова може и да не е чалгаджийка, но открехва вратата към листите на плеймейтките.

Моника Валериева всъщност е поредната моделка, която взе да изглежда застрашително слаба. И ако не се спре скоро, може да си докара куп здравословни проблеми. Каква е причината за масовото отслабване на богатите и известните, засега не е ясно. Неофициално се говори, че те използват специални инжекции за диабетици с неочакван страничен ефект – ударно свалят килограми. Дано да е за добро!