September 08, 2024

Мотор прати Нина Добрев в болница (На актрисата ѝ предстои дълго възстановяване – Снимки)

Високоадреналиновите спортове понякога си правят лоши шеги

https://kliuki.net/bg-kliuki/motor-prati-nina-dobrev-v-bolnica-na-aktrisata-predstoi-dalgo-vazstanovyavane-snimki/223716 Kliuki.net
Мотор прати Нина Добрев в болница (На актрисата ѝ предстои дълго възстановяване – Снимки)

И Нина Добрев явно разбра това по трудния начин. Открай време актрисата е почитателка на екстремните преживявания и редовно съчетава каране на сноуборд, бъгита, кънки на лед, сърф и пр. Последното ѝ включване в Мрежата е свързано именно с желанието ѝ да разнообрази малко ежедневието си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Този път обаче моторът, на който се е качила, ѝ донесе леки главоболия. От болницата, при това удобно полегнала сред всякакви медицински консумативи, се показа тя, като дори успя и да се пошегува със себе си. От кадрите ѝ става ясно, че всичко е започнало с мотор, който впоследствие хитро я е завел при докторите. Вижда се, че вратът, ръката, че и кракът ѝ са пристегнати с шини, което навежда на мисълта, че преживяването все пак не се е разминало чак толкова леко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Нина Добрев обаче успява и да се пошегува със себе си и с бойните си наранявания. Предвид снимките тя се чувства добре, но подчертава, че възстановяването ще ѝ отнеме доста повече време, отколкото би желала. Така инцидентът, започнал като приятно приключение с мотор, в крайна сметка я прати в болница и поне за известен период няма да е препоръчително да се занимава с какъвто и да е било спорт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Източник: ladyzone.bg