април 27, 2024

Мудева и Румен от „Игрите” се нанесоха при Оряшкова (Чакат жилище в София, а засега досаждат на бъдещата си кума)

Докато се нанесат в собствен дом годениците живеят при Оряшкова

https://kliuki.net/bg-kliuki/mudeva-i-rumen-ot-igrite-se-nanesoha-pri-oryashkova-chakat-zhilishte-v-sofiya-a-zasega-dosazhdat-na-badeshtata-si-kuma/210943 Kliuki.net
Мудева и Румен от  „Игрите” се нанесоха при  Оряшкова  (Чакат жилище в София, а засега досаждат на бъдещата си кума)

Оказа се, че миската Теди Мудева и любимия й Румен Радев все още не са се обзавели със собствено жилище в столицата. Както е известно хубавицата е родена в Бургас, а годеникът й е от Сливен.

Двойката, която се подвизава в „Игри на волята” скоро се сгоди, но все още чака да си намери собствено гнездо, където да заживее на семейни начала. Естествено тяхната най-голяма приятелка Мария Оряшкова, която също участва в риалити формата приютила влюбените в собственото си жилище. Освен това прела да им бъде кума на сватбата, която ще се състои скоро.

Мудева и Румен от  „Игрите” се нанесоха при  Оряшкова  (Чакат жилище в София, а засега досаждат на бъдещата си кума)

Това призна самата Мудева, която го пусна на стори в социалната мрежа и сподели още: „В момента сме в столицата, като все още чакаме жилището, което сме си харесали да е готово. Дотогава мислим да нахалстваме при госпожица Оряшкова.”

Мудева и Румен от  „Игрите” се нанесоха при  Оряшкова  (Чакат жилище в София, а засега досаждат на бъдещата си кума) - Снимка 2

„Превзели сме почти цялото жилищно пространство и сме го напълнили навсякъде с куфари. Дано ни изтърпи Оряшкова, защото сме превзели целия й апартамент”, споделя още Мис България.

Мудева и Румен от  „Игрите” се нанесоха при  Оряшкова  (Чакат жилище в София, а засега досаждат на бъдещата си кума) - Снимка 3

А колкото до Оряшкова тя е вярна приятелка и на двамата от почти от 10 години насам. Но тримата крили, че се познават и това било едно от условията да влезнат заедно в „Игри на волята”.Затова се съгласила да им бъде и кума на сватбата.

Източниик: vbox7.com