септември 24, 2023

Мутренски стил: Жоро Илиев офъка Глория, Главата обръсна Николета (Босовете в ъндърграунда не си поплюват с жените)

Остригването на жена за назидание не е измислено сега, практиката да им бръснат главите е от мутренския преход

https://kliuki.net/bg-kliuki/mutrenski-stil-zhoro-iliev-ofaka-gloriya-glavata-obrasna-nikoleta-bosovete-v-andargraunda-ne-si-poplyuvat-s-zhenite/206715 Kliuki.net
Мутренски стил: Жоро Илиев офъка Глория, Главата обръсна Николета (Босовете в ъндърграунда не си поплюват с жените)

Първата пострадала от подобно  унижение е Глория. Когато заживява с боса на ВИС 2. Георги Илиев, който бил влюбен до полуда  във фолкаджийката изоставил законната си съпруга Мая и се събрал с певицата.

Според слуховете от време оно се говори, че причината на краха на аферата им е аборт, който Глория направила от Главния. Той обаче я зарязал, но за да си отмъсти пради да я натири хвнал машинката и й окастрил дългата коса до кожа. И така Гло не можала да се покаже пред хора месеци наред.

Найни върли фенове си спомнят, че тя овековечила в клипа си към парчето  „Крепост”любовната си  история, където изплаква мъката си. В него главната роля е поверена на Асен Блатечи, който на финала загива блъснат от влак.

Подобно преживяване има и плеймейтката Николета Лозанова преди 14 години. Старлетката беше официална любовница на Жоро Главата. Палавата мадама кръшнала на лошото момче с друга мутра, може би за облаги. Побеснелият й любовник усетил, че го врътка и без много да мисли я дръпнал за конската опашка и я отрязал до кожата. После хвърлил кичура в тоалетната, пуснал водата и го пратил в канала.

Николета била много уплашена, страхувайки се да не я наръга с ножицата. Но Главата постъпил джентълменски и се задоволил само с бръснарската  процедура.

Източник:Лупа.бг