февруари 29, 2024

На 53! Есил Дюран разхожда лице на 20-годишна (Певицата си смени физиономията с корекции – Снимки)

И за Есил Дюран времето спря

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-53-esil-dyuran-razhozhda-lice-na-20-godishna-pevicata-si-smeni-fizionomiyata-s-korekcii-snimki/199378 Kliuki.net
На 53! Есил Дюран разхожда лице на 20-годишна (Певицата си смени физиономията с корекции – Снимки)

На 6. юли изпълнителката ще чукне 54, но успява да отвее годините с пълна сила. На помощ тук ѝ идват знайни и незнайни методи от областта на пластичната хирургия, а какво точно е правила по лицето си, остава мистерия. Факт е обаче, че на 53 Есил Дюран изглежда като 20-годишна и буквално изумява феновете си с визия.

Фигурата ѝ също е запазена, което може би е резултат от усилени тренировки и балансирано хранене. По-интересно, разбира се, е лицето ѝ, тъй като представя почти непознат човек. Корекциите по него на практика успяха да изтрият индивидуалността на певицата и тя се превърна в една от многото.

Физиономията ѝ пази отпечатъка на редица специалисти по разкрасяване. Носът, скулите, устните – всичко изглежда добре пипнато. Така за своите 53 години Есил Дюран отвява по свежет и двайсетгодишните мацки. Доколко е удачно да се съревновава с девойките, които могат да ѝ бъдат дъщери, е съвсем друга тема.

Мнозинството вече свикна да вижда доизкусурени лица. Точно в попфолк индустрията естетичните корекции са запазена марка. Гласове като Глория, Ивана, Камелия превърнаха опънатите бръчки в свой приоритет. Есил Дюран никак не се дава на колежките си. Както дори сляп може да види, от снимките ни приветства друга жена.