април 20, 2024

На 55: Гала лъсна по бански посред зима (Със Стефан се плацикат в джакузито на двора – Снимки)

Водещата на „На кафе” не пропуска да се изфука с новата си вила и да покаже, че още я бива, макар, че на 13 февруари ще чукне 56

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-55-gala-lasna-po-banski-posred-zima-sas-stefan-se-placikat-v-dzhakuzito-na-dvora-snimki/199701 Kliuki.net
На 55: Гала лъсна по бански посред зима (Със Стефан се плацикат в джакузито на двора – Снимки)

Гала ще навърши 56 само след дни. Водещата гласи голям купон за празника си, който ще посрещне в новия си дом, на брега на Искър.Освен всичките екстри, с които се е сдобила блондинката в имението на двора е поставено джакузи. В което разпуска всеки уикенд и се показва  по бански даже по телевизията.

Елегантната и стройна водеща от Плевен  от ония дами, които не се притесняват от възрастта си. Тя често се е хвалила, че фигурата си дължи на добрия си ген и не по-малко на козметичните грижи,  които полага за лицето и тялото си.

На 55: Гала лъсна по бански посред зима (Със Стефан се плацикат в джакузито на двора – Снимки)

На 55: Гала лъсна по бански посред зима (Със Стефан се плацикат в джакузито на двора – Снимки) - Снимка 2

Откакто с по-младия си партньор заживяха в имението край язовира със Стефан се хранят предимно с риба.Той готви вкъщи за жена си, която всекидневно е на работа в будуарното си предаване.

Ако си спомняте снимките на Гала от Малдивите  където двойката бе преди 3 години ще се сетите, че тогава лично Стефан показа стегнатите гърди на половинката си, която бе на 52. На които се забелязват и стегнатите й задни части.

А сега можем да видим блондинката по бански след три години, Гала сякаш не е мръднала и се плацика с любимия си в джакузито навън. Близки до нея хора издават, че вместо да замине на почивка това лято водещата използвала отпуската си за разкрасяващи интервенции на бюста и  лицето  и наистина се е подмладила.