април 27, 2024

На Хилда Казасян й потекоха лигите когато видя разголения Иво Аръков в „Капките” (Певицата успя да промълви само „О, боже мой”)

На актьора се падна имитация на Енрике Иглесиас, в която той се превъплъти, но не съвсем успешно

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-hilda-kazasyan-y-potekoha-ligite-kogato-vidya-razgoleniya-ivo-arakov-v-kapkite-pevicata-uspya-da-promalvi-samo-o-bozhe-moy/219968 Kliuki.net
На Хилда Казасян й потекоха лигите когато видя разголения Иво Аръков в „Капките” (Певицата успя да промълви само „О, боже мой”)

Бутонът на късмета предопредели Иво Аръков да влезе в образа на секссимвола Енрике Иглесиас. И да изпълни хита му Bailamo, който е от  преди 26  години. Той не се справи кой знае колко добре, основно му куцаха танците. В които бе малко дървен.Но пък иначе полага старания и е позитивен.

Но когато свърши изпълнението му Аръков не  пропусна да покаже мускулестите си гърди, разтваряйки ризата си, започна да ги мърда.

Точно в този момент бе ред на Хилда да се изкаже за изпълнението на младия актьор.Само, че когато зърна и видя как Иво си движи мускулите на гърдите тя успя само да въздъхне и от устатата й се отрони само едно „Боже,мой!”

И след като се осъзна коментира изпълнението на младия актьор: „Няма как днес да не победиш!”, каза Хилда успяла да събере мислите си.

Само, че Веско Маринов се намеси и разкритикува Аръков, че разголването му не подхождало на парчето на Иглесиас и било нещо „типично балканско”.

В края на вечерта Хилда се осъзна и даде на Аръков седем точки, а очакваната десетка отиде при Джулиана Гани, която успешно имитира Мила Роберт.

Източник:Бг Днес