юли 27, 2024

На късмет им е! В очакване на внучката жената на Александър Сано се похвали с победа над коварно заболяване (Подробности)

Семейството на Александър Сано се радва на щастлив период

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-kasmet-im-e-v-ochakvane-na-vnuchkata-zhenata-na-aleksandar-sano-se-pohvali-s-pobeda-nad-kovarno-zabolyavane-podrobnosti/224065 Kliuki.net
На късмет им е! В очакване на внучката жената на Александър Сано се похвали с победа над коварно заболяване (Подробности)

Трагедията, която сполетя Иво Карамански-младши, сериозно разклати спокойствието във фамилията. Към днешна дата младежът е сериозно обвързан с Антоанет Пепе и двамата очакват първото си дете. Александър Сано и жена му безусловно подкрепят младите, въпреки коментарите на обществото за миналото на снахата.

Идващото бебе ще е момиче и така ще направи по-старите горди дядо и баба на внучка. Наред с предстоящото раждане на наследничката Нели Атанасова сподели и още една причина, поради която да е благодарна. В публикация във Фейсбук тя призна, че в продължение на години е била измъчвана от коварно заболяване – сколиоза. Според запознати болките ѝ са били доста силни и понякога дори трудно си е поемала въздух заради притискането на белия дроб и някои вътрешни органи от изкривения гръбнак.

В крайна сметка проблемът явно се решава с операция, а за да покаже промяната, жената на Александър Сано – Нели Атанасова, споделя и снимки. По думите ѝ вече 9 години тя се радва на здраве и един сериозен проблем по-малко. Въпреки че дълго е търсила информация и специалисти, накрая се е решила и е открила нужните хора. Затова и съветва хората, които страдат, да не се страхуват и да не губят време в напразно лутане, насочвайки ги към Международен форум “Заедно срещу сколиозата”.

Източник: show.blitz.bg