май 29, 2023

На крачка от края на шоуто Христо Петков с първа победа в Капките (Зрителите: Голям зор да изтикат Дара до финала!)

Зрителите ликуват, че Ицо спечели последния лайв, но са гневни, че журито очевидно иска да натика Дара Екимова във финалната четворка

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-krachka-ot-kraya-na-shouto-hristo-petkov-s-parva-pobeda-v-kapkite-zritelite-golyam-zor-da-iztikat-dara-do-finala/203026 Kliuki.net
На крачка от края на шоуто Христо Петков с първа победа в Капките (Зрителите: Голям зор да изтикат Дара до финала!)

Само 2 седмици преди големия финал на имитаторското шоу „Като две капки вода” Христо Петков успя да спечели наградата на снощния лайв. Актьорът имитира песен на групата „Молец” и благодарение на точките от менторите за първи път се озова на първото място.

Изпълнението на Тома обаче, който пя като Тина Търнър и този път бе блестящо и затова рокаджията е един от фаворитите на публиката за спечелване на големия финал.

На който със сигурност ще видим и Владо Михайлов. Който за сетен път показа на зрителите, че е изумителен певец и актьор. Той се преобрази като Долорес  О’ Риордан и изпълни хита „Зомби”.

Публиката обаче остава всеки път изненадана от журито, което насила пробутва Дара Екимова и й дава повече точки, за да й осигури участие във финалната четворка. Щерката на Ива Екимова се преобрази на певицата Chanel. Въпреки старанията си младото момиче изпита някои трудности и не се справи с образа достатъчно добре.

Затова зрителите се гневят и пишат:”По-очевидно бутане на Дара до финала не е имало. Задъхваше се и се движеше мудно. А това интелигентно и талантливо дете Керана за пореден път бе подценена. Явно в шоуто не е важно кой как изпълнява, а на кого е …”, „Явно,  че журито иска да пробута Дара до финала, което доказва, че всичко е нагласено …”, „Тая некадърница Дара навсякъде я навират.Просто безумие, стига вече, едвам си движеше трътката, а Фънки я сложи на първо място …”