март 19, 2024

На нов мъж е! Мария ударно хуква по участия (Певицата се озърта за съпруг №4? – Подробности)

Побоят може би се оказа отрезвяващ за фолкдивата Мария

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-nov-mazh-e-mariya-udarno-hukva-po-uchastiya-pevicata-se-ozarta-za-saprug-4-podrobnosti/201580 Kliuki.net
На нов мъж е! Мария ударно хуква по участия (Певицата се озърта за съпруг №4? – Подробности)

След като съпругът ѝ успя да влезе в медиите със зверските си изпълнения, миньончето май попадна на кръстопът. И макар да не открехва особено вратата към бъдещето си, явно е решила да се вземе в ръце. В социалните мрежи тя благодари на почитателите си за подкрепата и заяви, че е загърбила доста неща от миналото си. Сред приоритетите ѝ в момента явно са да прави хубава музика и да гради кариера. Така Мария май отгръща нова страница, а това непременно е свързано и с работа по кръчмите.

Наблюдателни интернет маниаци удачно изкоментираха, че когато певицата тръгне по участия, значи ѝ е време за нов мъж. Наистина изпълнителката живее на приливи и отливи в кариерата. Когато е прясно загаджена и сериозно обвързана, тя не се занимава с пеене и си гледа живота по почивки и разкош. Когато обаче назреят проблеми в отношенията с любимия, все се завръща към сцената. Така заявката на Мария за ново начало май крещи: "Време е за нов мъж!". Бракът ѝ с Миро ѝ е трети по ред и както ѝ е потръгнало, без проблем ще си върже съпруг №4. Макар хората да коментират, че не ѝ върви в правенето на семейство, засега певицата не се отказва.

Източник: show.blitz.bg