април 25, 2024

На плюс е! Малина заряза тесните роклета, крие напращели форми в... торба (Видео)

Изпълнителката май сменя имиджа си

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-plyus-e-malina-zaryaza-tesnite-rokleta-krie-naprashteli-formi-v-torba-video/203862 Kliuki.net
На плюс е! Малина заряза тесните роклета, крие напращели форми в... торба (Видео)

Късите роклета са ѝ запазена марка, но напоследък тя започна да изневерява на стила си. С напредването на годинките се увеличават и килограмите и като че ли и Малина падна жертва на излишното тегло. Дори заклети нейни фенове отбелязват, че вече не смее да се похвали с фигура като отпреди десетина години и сигурно е дошло време да преработи и тоалетите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Така певицата се показа в стряскащ тоалет на свое участие. Комплектът изумява с “торбестата” си визия и ако в ежедневието подобни дрехи се котират добре, не са особено подходящи за изяви по баровете. Панталоните “блестят” с поне двоен размер, а сакото също не отстъпва по обем. В комбинация с лежерните маратонки изпълнителката изглежда като излязла на разходка в парка, а не като сексапилна фолкдива насред фенове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Любопитните веднага обърнаха внимание на промяната и по думите им подобно облекло вероятно е удачен начин да се скатаят излишните тлъстинки. Малина винаги е била в перфектна форма, поне що се отнася до теглото. Голяма част от младите ѝ колежки не могат да се похвалят с такива тела дори и в двайсетте си години. Напук на професията времето върви и стилът трябва да се трансформира според ситуацията.