септември 27, 2023

На стари години Глория съвсем си наду джуките (Фолк звездата засенчи дори тези на Мария от младия й период – Снимки)

С нова по-сочна уста лъсна фолкаджийката в началото на този месец

https://kliuki.net/bg-kliuki/na-stari-godini-gloriya-savsem-si-nadu-dzhukite-folk-zvezdata-zasenchi-dori-tezi-na-mariya-ot-mladiya-y-period-snimki/207004 Kliuki.net
На стари години Глория съвсем си наду джуките (Фолк звездата засенчи дори тези на Мария от младия й период – Снимки)

На процедури за подмладяване се е подложила примата на фолка Глория, видя клюки.нет.  50-годишната певица е наблъскала устните си със значително количество хиалурон, че направо напомня на Мара Отварачката от времето когато тя за първи път шашна феновете си с такава уста.

От далеч се набива на очи новата придобивка на Глория, която никога до сега не е демонстрирала такива сочни джуки. Не, че преди са били тънки, но сега са изключително бухнали. Сред майсторите на пластичните корекции такива устата се наричат „устни-вагина”, а за процедурата се плаща  по 2 бона, ако е извършена във ВИП клиника.

Певицата не веднъж е казвала, че не е привърженик на пластичните корекции, макар, че за нея отдавна се знае, че е една от ония фолкаджийки, които натъпкаха силикон в бюста си още щом стана на мода.

До преди да навърши 50 Глория избираше да се тунингова с по-дискретни подобрения, но явно с напредването на възрастта е зарязала задръжките и му е отпуснала края.

Това си говорят нейните фенове, които веднага забелязаха набъбналите й нови уста и коментират, че изживява втора младост.  Такива устни  има и нейната дъщеря Симона Загорова от няколко години насам.

Източник: Лупа. бг