юни 16, 2024

Надя и Атанас Стоев от орк. “Канарите” се радват на над 35 години любов и музика (Семейството стяга юбилей и книга – Видео)

Една от най-популярните двойки в музикалния бизнес се радва на дългогодишен брак

https://kliuki.net/bg-kliuki/nadya-i-atanas-stoev-ot-ork-kanarite-se-radvat-na-nad-35-godini-lyubov-i-muzika-semeystvoto-styaga-yubiley-i-kniga-video/223742 Kliuki.net
Надя и Атанас Стоев от орк. “Канарите” се радват на над 35 години любов и музика (Семейството стяга юбилей и книга – Видео)

Зад гърба си те имат над 35 години заедно както в живота, така и на сцената. Въпреки сериозната разлика във възрастта нежната половинка в семейството признава, че именно тя е избрала Атанас Стоев Канара за свой мъж. Когато го харесала, била убедена, че иска да прекара живота си с него. На съпруга си тя дължи и появата си на голямата сцена. Въпреки че е завършила “Счетоводство и контрол”, мечтите ѝ винаги са били свързани с музиката. Така в продължение на години Надя се радва на успешна музикална кариера и стабилно семейство.

За мъжа ѝ пък предстои юбилей – през декември той ще навърши 80 ггодини. Споделя, че не планира нищо специално за рождения ден, а по-скоро разчита на това, което ще се случи естествено. Както се казва, каквото стане – без план и предварителна подготовка. Двамата признават, че работят и върху книга. До момента обаче са доста несериозни в подготовката ѝ, тъй като вече би трябвало да е излязла. Споделят, че някои неща все още се преживяват, за да бъдат впоследствие претворени и в съдържанието. Наско Канара не се стеснява да сподели, е има още неща, които може да изрази, а за това безспорно му трябва и време.

Източник: signal.bg