September 27, 2024

Нагла измама в „Пееш или лъжеш”: Излъгаха, че двете близначки са непознати (Но Валерия и Виктория са били герои в друг тв формат)

Избраните от Веско Маринов са участвали в шоуто на Халваджиян „Звездите в нас”

https://kliuki.net/bg-kliuki/nagla-izmama-v-peesh-ili-lazhesh-izlagaha-che-dvete-bliznachki-sa-nepoznati-no-valeriya-i-viktoriya-sa-bili-geroi-v-drug-tv-format/230884 Kliuki.net
Нагла измама в „Пееш или лъжеш”: Излъгаха, че двете близначки са непознати (Но Валерия и Виктория са били герои в друг тв формат)

Пееш или лъжеш” даде старт на втория си сезон доста успешно. Веско  Маринов и Рачков бяха гаранция, че ще има много забавления и смях. И двете участнички, които бардът определи за финалистки се харесаха на публиката.

Момичетата от формацията „Родопски полъх” сега стартират музикалната си кариера, а участието им в „Пееш или лъжеш” ще им осигури по-голяма известност още повече ако наистина направят нов проект с любимеца на публиката Веско Маринов.

Сестрите Топалски обаче не са съвсем безизвестни на зрителите. Заедно са били участнички преди време в друг тв формат, продуциран от Маги Халваджиян. Това се е случило само преди 2 години. В него се появиха в отбора на Софи Маринова.И там очароваха с гласовете си. А сега зрители питат: Защо от продукцията разчитат на факта, че зрителите имат къса памет”.

Иначе „Пееш или лъжеш” допадна на зрителите, които продължават да задават въпроси, от рода на „Възможно ли е Веселин Маринов да не е репетирал с момичетата предварително, а се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.”

А друг добавя:”Щеше да е още по-хубаво и забавно ако не бе нагласено! А от панела се правят, че изобщо не ги познават и се чудят на хубавото им пеене?”

Източник: Вихрогон.бг