май 05, 2024

Намаза! Поли на Благо грабва 200 бона от развода (Джизъса принуден да дели наградата от “Сървайвър”)

Полина Спасова май ще бъде голямата печеливша от развода с Благой Георгиев

https://kliuki.net/bg-kliuki/namaza-poli-na-blago-grabva-200-bona-ot-razvoda-dzhizasa-prinuden-da-deli-nagradata-ot-sarvayvar/203016 Kliuki.net
Намаза! Поли на Благо грабва 200 бона от развода (Джизъса принуден да дели наградата от “Сървайвър”)

Въпреки че уж двамата нямат финансови щения един към друг, под внимание остава сумата от 450 000 лева. Именно този хонорар се очаква да получи Джизъса в резултат на участието си. Той не се посвенил и си поискал 300 бона, за да се включи в “Сървайвър”. След победата финансите му ще скокнат с още 150 хиляди. Законната му все още половинка има право на половината, тъй като парите са спечелени по време на брака. Така, ако изискванията бъдат спазени без допълнителни уговорки, би трябвало Поли да получи поне 200 000 в кеш.

Доколко Спасова ще се възползва от правата си, е друга тема. Младата жена изглежда е приключила окончателно с мъжа си и няма намерение да дърпа назад. Освен това е от богато семейство и едва ли финансовият елемент някога е стоял на преден план. Джизъса май бе бедният в случая и дълго време се твърдеше, че лежи на неин гръб. Делото по развода ще започне след месец и така всеки ще е в състояние да продължи по пътя си. Поли споделя, че е разочарована от него, а дори вече да има поредна жена в живота му, все пак нейният живот е по-важен.

Източник: lupa.bg