април 27, 2024

Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями (Вижте и порасналия й син – Снимки)

Емблематичната бивша водеща на „Съдебен спор” се установи за постоянно в САЩ

https://kliuki.net/bg-kliuki/nana-gladuish-pokaza-luksa-v-koyto-se-shiri-v-mayami-vizhte-i-porasnaliya-y-sin-snimki/214672 Kliuki.net
Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями (Вижте и порасналия й син – Снимки)

За последно видяхме любимата водеща на зрителите Нана Гладуиш когато от хола си в САЩ се появи в българския ефир да подкрепи миската Тасевска, която зае мястото й в „Съдебен спор”. Тя се показа от новия си дом в Маями, но със съжаление сподели, че и там ще си остане въпреки, че се разбра колко й липсва предаването.

Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями (Вижте и порасналия й син – Снимки)

Бившата водеща не разкри къде точно е луксозната й къща, но  се видя, че дестинацията е  екзотично и топло място, където виреят палми. От известен светски сайт твърдят, позовавайки се на собствени източници, че семейство Гладуиш се е нанесло в Маями. Обитават затворен комплекс, а имението са купили преди години. След това семейството няколко години подред ходеха там на почивки. Но толкова много им харесало в Маями, че решили да се установят за завинаги там.

Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями (Вижте и порасналия й син – Снимки) - Снимка 2

Нана и съпругът й Джонатан взели трудното решение, че зад Океана порасналият им син има по-голяма перспектива за развитие. Младежът от дете тренира тенис и то професионално. А тази година ще се състезава за купата на Маями Orange Bowl.А още през миналото лято родителите му го записали да учи там в колеж.

Нана Гладуиш показа лукса, в който се шири в Маями (Вижте и порасналия й син – Снимки) - Снимка 3

Емблематичната водеща на „Съдебен спор” споделила пред свои близки, че си мислела колко ще й е трудно далеч от България, но се влюбила в Маями и е сигурна, че сина й Джейсън там ще има по-добро бъдеще.

Източник: Лупа.бг