юли 27, 2024

Нана от “Съдебен спор” проговори за митичния си палат: По-голям е, отколкото си мислите! (Подробности + Снимки)

Водещата се е отдала на почивка и семеен уют в новия си дом в Америка

https://kliuki.net/bg-kliuki/nana-ot-sadeben-spor-progovori-za-mitichniya-si-palat-po-golyam-e-otkolkoto-si-mislite-podrobnosti-snimki/224585 Kliuki.net
Нана от “Съдебен спор” проговори за митичния си палат: По-голям е, отколкото си мислите! (Подробности + Снимки)

По думите на Нана от “Съдебен спор” митичният палат, за който отдавна се носят слухове у нас, е далеч по-голям, удобен и модеррен, отколкото представя тиражираната напоследък информация. Луксозната къща, купена от семейството, се разполага в Маями бийч и се намира на само осем минути пеша от плажа.

Тъй като фамилията обожава лятото и слънцето, през зимата е в Маями, а през лятото отскача до имота си в Марбея, Испания. Самото семейно гнездо в Щатите притежава пет спални, а баните са шест. Обширен двор заобикаля къщата, като отзад е разположена градина, прилежно снабдена с барбекю. В предната част на двора пък се намира луксозният басейн, в който Нана и мъжът ѝ обичат да се плацикат.

Според Нана имотът е достатъчно голям, за да им позволи да посрещат гости. Дали ще предпочетат купони или тихи приятелски събирания, вече е въпрос на моментна преценка. Лятната им резиденция в Марбея, от друга страна, разполага и с огромна тераса, разположена на целия втори етаж. Прекрасната гледка, която се открива към морето и града, е само бонус към желанието на ексводещата на “Съдебен спор” и мъжа ѝ да се насладят на топлото време.

Източник: lupa.bg