September 28, 2024

Напълнял и плешив: Вижте как се предаде Брендо на властите – Снимка)

Няма следа от модерния му и изискан стил на облекло

https://kliuki.net/bg-kliuki/napalnyal-i-pleshiv-vizhte-kak-se-predade-brendo-na-vlastite-snimka/225579 Kliuki.net
Напълнял и плешив: Вижте как се предаде Брендо на властите – Снимка)

С остригана почти до нула номер глава се появи Евелин Банев – Брендо пред вратите на Софийския  затвор. И може би заради яката жега той е нахлупил на главата си шапка с козирка, за да се предпази от силното слънце което жули от сутринта.

Преди десетина годни Брендо се появяваше в модерен вид на многото си съдебни дела, но сега той бе избрал да се издокара с риза на каре в комбинация с панталон и спортни маратонки Очевидци твърдят, че има напомнял на Кърт Кобейн , така се носеше китаристът на култовата група „Нирвана”.

На снимките се забелязва, че издирваният от години Евелин Банев е леко се е ошишкал като е качил няколко килограма отгоре си в сравнение с последния път когато бе забелязан публично.

Според слуховете поне 2 от новите парламентарни групи в Народното събрание са под влиянието на издирвания за 6-годишана присъда Кокаинов крал за пране на пари. А това са новата Партия Величие и някои части от ДБ/ДСБ и ПП-ДБ.

Поне за момента действията на Брендо се определят като умни защото зад гърба си крие влиятелни приятели.  А дали ще има пръст в нова сглобка предстои да разберем.

Източнци:Лупа.бг, ПИК.бг