април 27, 2024

Напоследък Преслава се състари и рязко погрозня (Певицата не прилича на себе си – Снимки)

Фолк звездата лъсна с лице, цялото с бръчки , изглежда състарена и съсипана от корекции

https://kliuki.net/bg-kliuki/naposledak-preslava-se-sastari-i-ryazko-pogroznya-pevicata-ne-prilicha-na-sebe-si-snimki/220415 Kliuki.net
Напоследък Преслава се състари и рязко погрозня (Певицата не прилича на себе си – Снимки)

Специален гост в имитаторското шоу снощи се появи фолк звездата Преслава. Която стедна в публиката с дъщеричката си  Паола. Дошла с мама да чуе как ще я имитира Христана Лоизу в песента „Дяволско желание”

Парчето и клипът към него е от 2005 г.,  а публиката и зрителите пред телевизорите се сетиха как тогава е изглеждала младата певица. Тогава Преси все още не си бе клъцнала носа и все още не бе пристрастена към естетическите  корекции и процедури. Няма токова ботокс като  сега. И въпреки всичките си подобрения някакви странни бръчки се появяват на лицето й и около очите все едно не е на 40 г, а гони шейсетте. Явно на хората по им харесва  оная  Преслава отпреди 20 години. Когато си беше напълно натурална и с по-дълъг нос, но съвсем естествен.

Чаровната добричлийка с медения си глас залитна по процедурите за разкрасяване през 2019 г. Тогава си отряза носа, като обяви, че процедурата е по лекарско предписание. И след като се решила операция на обонятелния си орган и хем да си оправи проблема, хем да го направи чип. Но от тогава до днес Преси не спира с корекциите, а  към днешна дата нослето й се смалява непрекъснато.

Източник:Бг днес