април 26, 2024

Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа)

Актьорът се реши на най-важната стъпка в живота, сгоди се и премина в отбора на семейните мъже

https://kliuki.net/bg-kliuki/napravi-go-zakletiyat-ergen-sasho-kadiev-poiska-rakata-na-ivelina-choeva-navrah-badni-vecher-snimki-ot-godezha/198500 Kliuki.net
Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа)

Сашо Кадиев изненада всички и най-вече любимата си Ивелина с годежен пръстен навръх Бъдни вечер. Влюбените се бяха събрали с майката на моделката и нейния спътник в живота на вечеря в дома на младите в тихата нощ да посрещнат празника.

Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа)

Синът на Катето Евро, който отказа сватба на бившата си приятелка Таня явно си е изгубил ума по красавицата и най-накрая е разбрал, че е време да скъса с ергенския живот. Водещият на „Тази сутрин” пусна в Инатаграм сладникаво клипче, от най-сюблимния момент. Вижда се как Мамин Сашо коленичи пред хубавицата и й поднася годежният пръстен пред очите на майка й и мъжа до нея. Горят свещи и трапезата е отрупана с постни ястия.

Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа) - Снимка 2

Така Кадиев изненада самата бъдеща булка, но не по-малко и родителката й, че предлага брак на дъщеря й. Последваха целувки и прегръдки межди влюбените и актьорът чу заветното „Да”.

Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа) - Снимка 3

Всички обаче се чудят защо я няма Катето Евро. Че той не прави нищо бе знанието на известната си майка. Тя в началото на тригодишната връзка на Сашо и моделката беше против и не даваше да се издума да се разделя с Таня.А филмовата  звезда, вярна на шеговтия си нрав е написала в профила му следния коментар:”Саше, ти луд ли си да се жениш при жива майка?”

Направи го! Заклетият ерген Сашо Кадиев поиска ръката на Ивелина Чоева навръх Бъдни вечер (Снимки от годежа) - Снимка 4

От снимките прави впечатление, че бъдещата госпожа Кадиева се е поналяла в бедрата и това може да е признак на бременност. Има вероятнст годежа  да е предизвикан от деликатното положениена булката.