април 27, 2024

Нашишкавелият съпруг на Мария се появи сред публиката на „Капките” (Миро Дзвера лъсна между Преслава и Елвира Георгиева – Снимки)

Благоверният мъж на Отварачката сложи карай на спекулациите, че се развеждат, снощи лъсна в публиката на имитаторското шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/nashishkaveliyat-saprug-na-mariya-se-poyavi-sred-publikata-na-kapkite-miro-dzvera-lasna-mezhdu-preslava-i-elvira-georgieva-snimki/220399 Kliuki.net
Нашишкавелият  съпруг на Мария се появи сред публиката на „Капките” (Миро Дзвера лъсна между Преслава и Елвира Георгиева – Снимки)

Мирослав Соколов или Миро Дзвера както е по-известен последния мъж на Мария потвърди с присъствието си, че с фолкджийката пак са заедно. Лихварят-биизнесмен се бе настанил до фолк певицата Преслава, която бе с дъщеричката си Паола и естрадната изпълнителка Елвира Георгиева със съпруга си. Които бяха  дошли да гледат имитациите  на образите си в „Като две капки вода”.

Миньончето, което бе жертва на домашно насилие преди известно време призна пред столичен вестник, че е в процедура на развод с мъжа си. Като сподели, че е приключила всичките си взаимоотношения с насилника си.

Сега обаче когато влезе в имитаторското шоу се разбра че развод няма да има и двамата пак са заедно. По време на имитацията на Мария като Дожа Кет, чалга звездата се появи с такъв разголен тоалет, че успя да шокира всички и публика и жури. Мария се представи добре, че даже Фъкни я похвали, че изглежда страхотно.

Миро Дзвера се ошишка брутално

Само, че Рачков й развали настроението от първото място като подхвърли на всеослушание, че Миро напуснал залата, ядосан, че половинката му се показва почти гола и развява много плът.

Този път обаче присъствието на Мирослав не донесе късмет на жена му. Тя пя доста фалшиво и естрадната легенда Елвира Георгиева похвали певицата за тънката фигура, но за изпълнението на песента дипломатично замълча.

Източник:Хотнюз.бг