май 03, 2024

Наско на Джена чукна 30 с тъпани и торта (Канарите се събраха на звезден купон – Снимки)

Джена показа звездния си рожденик в социалните мрежи

https://kliuki.net/bg-kliuki/nasko-na-dzhena-chukna-30-s-tapani-i-torta-kanarite-se-sabraha-na-zvezden-kupon-snimki/200702 Kliuki.net
Наско на Джена чукна 30 с тъпани и торта (Канарите се събраха на звезден купон – Снимки)

От публикациите ѝ в Инстаграм стана ясно, че любимият ѝ Наско е чукнал цели 30 години. Макар и съвсем млад, той вече е щастливо обвързан и си гледа две деца. Самата Джена от време на време изнамира начини да се похвали както с мъжа си, така и с живота си.

Така и рожденият му ден стана повод за луксозно тържество. От кадрите се вижда, че знаменитата фамилия е празнувала подобаващо – с тъпани, цветя и най-вече с тематична торта. И макар тортата да е доста претенциозна с помпозното “Оркестър Канарите”, все пак прави впечатление с майсторската си изработка. Барабаните, разбира се, на мига хващат окото и макар от точната дата да мина известно време, купонът явно не е закъснял много.

Наско Стоев навърши 30 години и на практика отпразнува юбилей. Въпреки младостта си той доста бързо се ориентира в житейските неща и се венча за Джена. Синът им вече значително поотрасна, а малката Цветея също краси мрежата покрай майка си. Изпълнителката е доста активна в Инстаграм и често-често споделя семейни кадри. Пожеланията към рожденика не закъсняха, а дали тъпаните са си свършили работата, личи добре от кадрите. Поне малкият се е забавлявал с радост!