март 25, 2023

Насметоха Пам Велидис: Всички сме дебели, ама не бием тъпана! (Момата втрещява с комплекси от зор да се изкара умна)

Напомпаното самочувствие на Пам Велидис взе да идва в повече

https://kliuki.net/bg-kliuki/nasmetoha-pam-velidis-vsichki-sme-debeli-ama-ne-biem-tapana-momata-vtreshtyava-s-kompleksi-ot-zor-da-se-izkara-umna/201295 Kliuki.net
Насметоха Пам Велидис: Всички сме дебели, ама не бием тъпана! (Момата втрещява с комплекси от зор да се изкара умна)

Момата, която безспорно е доста различна от джукестите хубавици в предаването “Ергенът”, напоследък се намира на гребена на славата. Освен че е доста активна в социалните мрежи, тя използва и всяка възможност да блесне с писания. За жалост обаче, първоначалното одобрение от страна на хората се замени с доста отрицателно отношение. Неочакван повод за това дадоха напъните на Пам Велидис при всички положения да се изкара умна и интелигентна.

На практика момичето забрави, че пухкавата фигура далеч не гарантира, че в главата имаш нещо. Мнозинството бързо осъзна, че зад увереността ѝ, че е интелигентна и способна, се крият доста комплекси. Някои я определиха като дървена философка, която не се спира пред никого, само и само да покаже колко може. Според други килограмите в повече не са причина да излезеш пред цяла България, за да докажеш нещо на някого. Трети пък ударно се възмутиха, че освен да клюкари и да се самоизтъква, Пам Велидис не разкрива нищо друго пред камерата.

На всичкото отгоре тя не се смущава и да парадира нито със самочувствието си, нито с особеното си високомерие. И макар да твърди, че те са защитна реакция срещу всеки, дръзнал да я нападне, в сторито си показва по-скоро комлекси и липса на комфорт в собствената си кожа.

Източник: vbox7.com